Muutoksia ja lisäyksiä

Tänään sivustolle on tehty muutamia muutoksia ja lisäyksiä. Muutoksiin kuuluvat ”My Little Pony” aiheen muuttaminen omaksi osiokseen. Lisäksi ”My Little Pony” osiolle on nyt oma banneri. Kolmas muutos on ”My Little pony” aiheen alle tehty uusi ”Video” kategoria, jonka alle on siirretty ”MLP DVD:t” osio ja sinne uutena lisätty ”Ikimetsän taikakääröt -videosarja” osio. Viimeiseksi ”My Little Pony: Frienship is Magic” sarjakuvasarjan 3. numeron tietosivu lisättiin sivustolle.

”My Little Pony” osio

Tietoja Eurokolikko

Olen vuonna 1982 syntynyt leluja keräilevä atk-nörtti.
Kategoria(t): keräily, MLP Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.