Captain Glenn / Queen Marlena


Tuotekoodi: T5812

Queen Marlena
– Heroic Queen of Eternia

     

Tämä versio hahmosta on myynnissä ainoastaan SDCC 2011 messuilla heinäkuussa 2011. Hahmoversioiden (SDCC ja Mattycollector) erona on vain kuinka hahmo on pakattu (hahmon ulkoasu) sekä biografia pakkauksen takana. Samat osat ja varusteet tulevat molempien versioiden mukana.

Oikea nimi: Marlena Glenn

An explorer from planet Earth, Marlena traveled with two companions in an experimental warp ship through a dimensional rift. Crash landing on Eternia, Marlena was the ship’s only survivor, rescued from certain death by a young Captain Randor™. Falling in love with him, Marlena chose to remain on Eternia as Randor’s wife and eventually served as Queen after the end of the Great Unrest. Although her children do not suspect it, she is well aware of both Adam and Adora’s dual identities and is proud of her warrior twins. Often assigned diplomatic duties, Marlena has been trained by Duncan™ and Clamp Champ™ and has lead Randor’s armies into battle in times of need. Queen Marlena helps rule the free people of Eternia with her wisdom and strength.

Tutkimusmatkailijana Maapallolta, Marlena matkusti kahden kumppaninsa kanssa kokeellisessa poimualuksessa ulottuvuuksien välisen repeämän läpi. Eternialle tapahtuneesta pakkolaskusta ainoana selvinneen Marlenan pelasti varmalta kuolemalta nuori kapteeni Randor. Rakastuen Randoriin hän päätti jäädä Eternialle Randorin vaimoksi ja lopulta kuningattareksi Suuren Levottomuuden päättymisen jälkeen. Vaikkei hänen lapsensa osaa sitä epäilläkään, hän on selvillä molempien Adamin ja Adoran kaksoishenkilöllisyyksistä ja on ylpeä soturi kaksosistaan. Usein diplomaattisia tehtäviä hoitaen, hänet on myöskin koulutettu Duncanin ja Clamp Champin toimesta, tarpeen vaatiessa hän on myös johtanut Randorin joukkoja taisteluun. Queen Marlena auttaa hallitsemaan Eternian vapaata kansaa viisautensa ja voimansa avulla.

Mukana tulevat varusteet:
* miekka
* sädekivääri
* vaihtoehtoinen asuste (avaruuspuku)
* vaihtoehtoinen pää (avaruusmatkailija)
* Cringer

 

Captain Glenn
– Heroic Galactic Adventurer

     

Tämä versio hahmosta on myynnissä Mattycollector.com:ssa 1.8.2011. Hahmoversioiden (SDCC ja Mattycollector) erona on vain kuinka hahmo on pakattu (hahmon ulkoasu) sekä biografia pakkauksen takana. Samat osat ja varusteet tulevat molempien versioiden mukana.

Oikea nimi: Marlena Glenn

Before she was Queen of Eternia®, Marlena Glenn was a heroic explorer and space captain from Planet Earth. Along with her courageous crew, she traveled the stars in search of new sources of fuel for her homeworld. A crack shot with almost any laser rifle, she prefers a Higuchi 1114 model for its speed and accuracy. On many adventures, she learned to rely on not only her strength and courage but her intellect as well. After completing her assignment with Project Photog, Marlena volunteered to pilot an experimental Warp Ship through a black hole. Arriving in the center of her dimension, she became the first Earthling to make contact with the magical planet of Eternia. Late in life, she used the power of the Cosmic Key™ to return to her homeworld, discovering a great secret that linked the two planets she called home!

Ennen kuin hän oli Eternian kuningatar, Marlena Glenn oli sankarillinen tutkimusmatkailija sekä avaruuskapteeni Maapallallolta. Yhdessä urhean miehistönsä kanssa, hän matkusti ympäri avaruutta etsiäkseen uusia polttoaineita kotiplaneettansa käyttöön. Lähes minkä tahansa laserkiväärin mestarillisena käyttäjänä hän pitää eniten Higuchi 1114 laserkiväärimallista, sen nopeuden ja tarkkuuden vuoksi. Monissa seikkailuissaan hän on oppinut luottamaan voimansa ja rohkeutensa lisäksi myös älyynsä. Sen jälkeen kun hänen toimeksiantonsa Projekti Photogissa loppui, Marlena ilmoittautui vapaaehtoiseksi lentämään kokeellista poimualusta mustan aukon lävitse. Saavuttuaan keskelle ulottuvuuttaan, hänestä tuli ensimmäinen maanasukas maagisella planeetta Eternialla. Elämänsä myöhäisessä vaiheessa, hän käytti Kosmisen Avaimen voimaa palatakseen kotimaailmaansa, saaden selville suuren salaisuuden, joka yhdistää molempia planeettoja, joita hän on kodikseen kutsunut!

Mukana tulevat varusteet:
* miekka
* sädekivääri
* vaihtoehtoinen asuste (kuningattaren mekko)
* vaihtoehtoinen pää (kuningatar)
* Cringer

Loppuunmyynti aika: n. 3 päivää 6 tuntia

Oman hahmon saapumiseen kulunut aika: 23 päivää (16 arkipäivää)

Lähikuvat

Kokovartalokuvat

 

Varusteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.