VHS: He-Man Voittamaton

He-Man voittamaton (He-Man & She-Ra a Christmas Special)

Tämä VHS-julkaisu oli itselleni ensikosketukseni She-Raan. Silloin en vielä tiennyt kuka She-Ra on. En myöskään osannut silloin vielä lukea, joten en senkään vuoksi tajunnut, että kyseessä on He-Manin sisko. Ihmettelin vain, että kuka on tämä nainen, joka tietää He-Manin/Adamin salaisuuden. Tämän julkaisun myötä aloin juhlimaan aina joulun aikaan He-Manin synttäreitä (en enää nykyisin).

Tämä kasetti on ristiriidassa itsensä kanssa, sillä videokasetissa lukee isolla, että ”TÄMÄ KASETTI ON MYYTY YKSITYISEEN KOTIKÄYTTÖÖN. EI MYYNTIIN TAI VUOKRATTAVAKSI.” Mutta pieni präntti takakannessa kertoo, että videokasetti ”on tarkoitettu ainoastaan yksityiselle kuluttajalle vuokrattavaksi.”

Universumin jätit saavat kutsumattomia vieraita maasta!

KAIKKI ALKOI SIITÄ, KUN TAIKURI ORKO VETÄISI VÄÄRÄSTÄ VIVUSTA…

HE-MAN ja hänen ystävänsä MAN-AT-ARMS testaavat uutta avaruusajokkiaan. Sillä on tarkoitus päästä vakoilemaan SKELETORIA, joka aikoo vallata ETERNIA-planeetan. ORKO tuo taikuriveijari – sotkee kuitenkin suunnitelmat hiipimällä uteliaisuuksissaan SKY SPY – ajokkiin tutkimusmatkalle. Vetäisy väärästä vivusta, ja hups! – liikkeellä ollaan!!! Alkaa uskomaton seikkailu, jonka seurauksena Universumin jätit tulevat tarvitsemaan kaikki voimakeinonsa selviytyäkseen…

Tiedot

* Kesto: n. 50 minuuttia
* Ikäraja: sallittu (S/T) – I-00174
– sopii yleisesti kaikenikäisille
* Valmistumisvuosi: 1985
* Ääni: hi-fi
* Tekstitys: Suomenkielinen teksti
* Kuvakoko: 4:3
* 1 VHS
* Julkaisija: Egmont Film