Zodac


Tuotekoodi: P4012

Zodac
– Cosmic Enforcer

     

Zodac on ainoa MOTUC-sarjan hahmo, jolla ei ole omaa valkoista postituslaatikkoa. Kaikki muut hahmot, jolla sitä ei 1. julkaisukerralla ollut, on sittemmin uudelleen julkaistu valkoisen laatikon kanssa, mutta Zodac ei ole koskaan saanut omaa varsinaista ”uudelleen julkaisua”.

Oikea nimi: Zodac Zur™

Once a member of Eternia’s Council of Elders, Zodac® chose to retain his human form and left Eternia® after Grayskull’s demise. Finding peace among the stars, Zodac® was recruited by the Overlords of Trolla to become a Cosmic Enforcer™, beings tasked with maintaining neutrality throughout the universe. Although he no longer calls Eternia® home, the constant struggle over the Power Sword® has often called him back to his native planet to maintain the eternal balance between good and evil.

Aikoinaan Eternian vanhimpien neuvoston jäsen, Zodac päätti säilyttää ihmismuotonsa ja lähteä Eternialta Grayskullin kuoleman jälkeen. Löytääkseen rauhan tähtien joukossa, Zodac värvättiin Kosmiseksi Lainvalvojaksi Trollan Ylilordien toimesta ja hänelle annettiin tehtävä ylläpitää maailmankaikkeuden neutrauliutta. Vaikka hän ei enää kutsu Eterniaa kodikseen, jatkuva kamppailu Voimamiekasta on usein tuonut hänet takaisin entiselle kotiplaneetalleen pitämään yllä hyvän ja pahan välistä tasapainoa.

Mukana tulevat varusteet:
* sädepistooli
* irrotettava haarniska

Loppuunmyynti aika: 3 päivää 21 tuntia
Loppuunmyynti aika (”uudelleen julkaisu”): 38 min

Oman hahmon saapumiseen kulunut aika: 20 päivää (14 arkipäivää)

Videoesittelyni hahmosta:

Suomi

httpv://www.youtube.com/watch?v=ccM2jXVhlEc

In English

http://www.youtube.com/watch?v=ixHAIjMa_JA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.